About

profiel Dorien Cox

¡Hola! Welkom!

Ik ben Dorien, een PR consultant uit België. Sinds de zomer van 2015 ben ik samen met een Spaanse jongen. Long distance for real! Dankzij deze geweldige liefde, heb ik de kans gekregen om veel te reizen en via hem ook zijn cultuur te leren kennen. Ik ben net zo verliefd geworden op Spanje als op mi amor.

Na ontzettend veel pendelen de afgelopen jaren, inclusief ontelbare retourtickets Málaga-Brussel, hebben we sinds kort de knoop doorgehakt. Álvaro is naar Madrid verhuisd, en binnenkort trek ik ook naar daar! We kijken er enorm naar uit. Madrid is een geweldige stad met enorm veel mogelijkheden. Ik ontdek ze hier samen met jullie.

Daarnaast bezoeken we ook andere Spaanse steden. Ik wil zoveel mogelijk zien, leren, proeven en ontdekken. Ik schrijf de vele ervaringen neer, omdat je alles zo snel vergeet: welk hotel was dat ook weer? Waar hebben we die lekkere tapas toen gegeten? Vrienden en familie vragen me vaak om tips en adresjes, vanaf nu verwijs ik ze naar hier.

Het is dus een geheel van reisverhalen, cultuur, food, maar ook mijn ervaringen met de lange afstandsliefde, die vaak moeilijk maar ook zo mooi is.

Veel leesplezier!
Dorien