Zondagse healthy brunch bij Bump Green

Na een tijdje in Madrid en met al het lekkers de stad te bieden heeft – de eerste dagen vlieg je op de croquetas, patatas en pinchos de tortillas – kan een gezonde brunch een aangename afwisseling zijn. Wij kwamen bij toeval uit op deze plek: Bump Green. Na een lange wandeling door de buurt Salamanca, stopten we hier voor een late brunch. By the way: op zondag brunch je in Madrid tot 17u!

Het restaurant ligt vlak aan het Parque de El Retiro. De wijk Salamanca is de meest prestigieuze van Madrid met brede lanen, prachtig gerestaureerde gebouwen en luxueuze winkels en restaurants.

Bump Green Madrid

Bij Bump Green ga je op zondag voor de brunchformule. Je betaalt 30 euro per persoon en krijgt daarvoor onbeperkt toegang tot drankjes (flavoured waters, sapjes, thee en homemade lemonades), een non-stop buffet met onder andere brood, kaas, gazpacho, salades en quinoa, twee hoofdgerechten die je zelf kan kiezen (à la spaghetti van courgette met broccoli, artisjokken met gepocheerd ei, zalm met bimi of kip met kokos en zoete aardappel). Afsluiten doe je uiteraard met een dessert (homemade brownies, cheese of carrot cake, vegan ijsjes) en koffie. De menukaart verandert regelmatig, maar er is altijd keuze genoeg.

Het interieur van Bump Green is prachtig. Veel groen – uiteraard – maar vooral ook warm en gezellig. Een leuke plek voor luie zondagnamiddagen en voor een nét iets andere brunch.

Bump Green Madrid foodBump Green Madrid foodBump Green Madrid interiorBumpGreenfoodBumpGreenfood interior

Bump Green
Calle Velázquez 11 – 28001 Madrid
Reserveren kan online via Bump Green Reservas 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s