Peyote San: het beste van Japan en Mexico in hartje Madrid

Over Peyote San

Een van mijn favoriete restaurants in Madrid: Peyote San. Een sublieme mix van Japans-Mexicaans in een prachtig, modern interieur. En dat maakt van Peyote San een hippe en drukbezochte plek in Madrid.

Het restaurant ligt vlak aan de Plaza Cólon, en maakt deel uit van de groep Larumba  (die hebben meer van deze toffe zaken in de stad, check dus zeker hun site eens!). Wat in eerste instantie opvalt wanneer je Peyote San binnengaat, is het strakke interieur met een mix van Aziatische en Latin-invloeden. De grote cocktailbar, centraal in de open ruimte, knalt door de achterwand met felgele accenten. Verder springen de moderne muurschilderingen, in graffiti-stijl, in het oog.

IMG_5617IMG_4810IMG_4813

Op het menu

De keuken is een perfecte mix van Japans en Mexicaans. Met veel sushi, taco’s, tortilla’s, tataki van zalm en tonijn, … Alles prachtig gedresseerd, verse ingrediënten en heerlijke smaken. Wij kozen voor tacos al pastor, tacos acapulco, nigiri de atún flambeado, huevos rotos con sashimi de atún, totopos y guacamole en als dessert de pastel de 3 leches. We dronken elk een cocktail, whiskey sour en margarita, water en koffie achteraf. In totaal betaalden we 85 euro. Aanrader!

img_5606.jpgIMG_5610IMG_5608

Peyote San
Alle dagen geopend, best wel vooraf reserveren via de website van Guppo Larumba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s