Dinner time in Málaga

Málaga heeft een heleboel super leuke restaurants waar je kan genieten van originele tapas en lekkere streekproducten. In de bijna twee jaar dat ik regelmatig in Málaga kwam, zijn er zo’n aantal ‘favorieten’ ontstaan. Je eet er lekker – goed en vers, de bediening is vriendelijk en de sfeer is top.

Mura Mura

Ja en dan open ik hier meteen met een… Italiaans restaurant 😉 

Mura Mura, het restaurant van chef Carmine Guarino, ligt in het centrum van de stad, in een klein pand met een zestal tafeltjes. Je eet er origineel, de chef werkt enkel met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten, die met veel liefde worden klaargemaakt. Het is kleinschalig, Carmine staat samen met zijn sous-chef in de keuken en verder is er vaak slechts een iemand in de bediening. Maar dat loopt heel soepel en de sfeer is net daardoor zo warm en hartelijk. Ga voor de tartaar van tonijn en sla zeker het dessert niet over: de kaastaart is goddelijk!

Mura Mura
Calle Duque de la Victoria, 5, 29015 Málaga
+34 952 22 55 05

El Tapeo de Cervantes

Het befaamde El Tapeo de Cervantes staat niet voor niets aan de top bij Trip Advisor. De kleine tapasbar is een begrip in Málaga en erg geliefd bij toeristen. De bediening is super en de gerechtjes zijn subliem. Hier eet je tapas on another level. Vergeet patatas bravas en fried calamari, hier ga je voor gegrilde octopus, zwarte rijst, tartaar van tonijn, … Laat je verrassen door de suggesties van de chef (ook al begrijp je niet wat je gaat/aan het eten bent :)), you won’t regret!

El Tapeo de Cervantes
Calle Cárcer, 8, 29012 Málaga
+34 952 60 94 58 

IMG_0814IMG_1585

Meer lezen over Málaga?
3x lekker ontbijten in Málaga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s